Wednesday, October 13, 2010

I need foot massage

Kaki saya hari terasa sangat la lenguhnya. Especially kat tapak kaki. Bangun2 tido tadi rasa sakit nak pijak lantai... Ini la penangan 2 hari suntuk di KLCC. Shopping?? Shopping mende nyer.. huhuhuh... INTAN dan MDEC anjurkan National ICT Conference 2010 untuk kali ke 2. Tahun ni saya terpilih sebagai Sekretariat Induk. Sejak bulan Jun hari tu kami dah start bertungkus lumus. Jenuh juga nak handle conference ni. Alhamdulillah... berjalan dengan lancar conference ni. Tahun depan saya telah di booked sekali lagi...hadoiiiiiiii...


ni saja nak tayang nama dlm program book...huhuhuh


4 comments:

maizikeem said...

baguslah tu...bos acknowldege u r good thats why pilih u lagi! kaki sakit..ada ubatnya...sementara waktu for free..pi suruh si asrof memicitnya..hahha dia byk pengalaman picit kaki ibu dulu.

as a.k.a axa87 said...

kak aida.. saya ingat nak gi urut kat Manjakaki lah..ehhehe about your mesej kat inbox FB tu.. saya dah tanya member kat M**C tuh... dia akan bagi contact person. Tungguu....

adenium said...

apa kata kita buat rombongan cik kiah ke manja kaki... :P

as a.k.a axa87 said...

kak shida...saya dah pergi manjakaki malam tadi..legaaaa...ehehehhe