Thursday, March 25, 2010

Jalan-Jalan Mid Valley

salam di tengah malam khamis ni. Time malam2 cam gini la leh update blog. Suami dan anak2 dah tido. Tapi si kecik tu kejap lagi bangun la nak susu tuh. Dia kan ada alarm sendiri.
Saja nak citer. Sabtu lepas...saya sekeluarga gi Mid Valley. Lama rasanya tak gi ke sana. Masa hujung2 mengandung hari tu pun jarang pergi sebab tak larat dah. Tujuan utama memang nak gi family dinner kat Madam Kwan's sempena birthday adik saya yang dah lepas pada 10 Mac lepas. Seperti biasa tiap2 kali birthday mesti makan kat luar yang special sikit. Kali ni pilih Madan Kwan's. Saja je...nak merasa. Tujuan lain pulak...sambil2 tu nak le shopping sikit. Bukan apa, saya nak cari kasut utk naik kerja nanti.


Asyif tengah nak siap nak gi jalan2


Kami sampai dalam kul 6 lebih. Kat concourse tu ada buat replika citer alice in wonderland. Apa lagi...Aszra la paling seronok. Malam sebelum tu dah tengok movie nya. So...bergambor sakan la kat situ. PAstu ada lak diorg buat show alice in wonderland. Watak2 tu buat mcm citer sikit. Seronok la anak saya tu. Sekarang ni dah crazy ngan alice pulak. Dah tak nak ikat rambut sebab alice tak ikat rambut... pastu hari2 nak pakai gaun sebab alice pakai gaun....poning palo ibu dia ni.


First appearance lepas pantang...






Bercerita tentang makan kat Madam Kwan's, makanan dia biasa je la. Kami ambik ala carte sorang satu je. Tak makan berhidang pun sebab selera lain2. Cuma kat sini a bit pricey la.. even makanan dia biasa. Tapi kami dapat tempat yang privacy. Senang sikit untuk saya menyusukan si Asyif. Asyif pulak first time jalan jauh...asyik tengok kiri kanan je. Yer la terkejut tengok ramai orang kot. Hehehh. By the way...tima kasih la pada adik yang sudi membelanja...Happy besday jugak yer.....bulan ni masyukk..nak belanja makan lagi ker..hehehheheh


Dia ni mana2 pergi mesti nak ada buku...



5 comments:

shuzana said...

subhanallah..semangatnye asyif..berkat minum susuibu kn..alhamdulillah..

as a.k.a axa87 said...

yer shu...memang membesar bagai johan dia tuh. Senang dah nak pegang.. tapi lenguh juga kalau dukung lama2 heheheh

ohbukan said...

sooo cute, bagusss..kasik minum susu ibu banyak2...

yunz_02 said...

hi kak.. tembam btl asyif. baguss kn bg breastfeed tp sy terkilan sb x dpt susukn anak smpi 2thn. :( anyway asyif comell sgt..

小研 said...

Do not delete this article, there is ad-supported access to 500 U.S. dollars reward, activity time to 2010/12/31 the end of this period we will have staff members from time to time to visit, hope you have the opportunity to receive prizes!

關鍵字行銷 網路行銷 軟體行銷 搬家 活水機 濾水器 淨水器 1069 GUCCI GUCCI包 GUCCI包包 LV包 LV LV包包 除腳臭 自慰器 情趣用品 情趣商品 跳蛋 按摩棒 高雄監視器 監視器 監視器材 監視攝影 網路創業 當鋪 當舖 流當品 特賣會 團體服 免費廣告 佛具 加盟 臭臭鍋 加盟 火鍋 期貨 婚紗 情趣用品 情趣 女人徵信 女人徵信 女人徵信 女人徵信 女人徵信 減肥 豐胸 整形 電波拉皮 雷射溶脂 飛梭雷射 私密處保養 seo 104 104論壇 seo 行銷軟體 免費網路創業 網路賺錢