Thursday, July 02, 2009

On Aszra's 3rd Birthday Celebration

Salam petang Khamis.. Ni nak post gambar2 yang tak seberapa masa birthday party Aszra yang lepas. Ramai yang tanya2.. Actually pada hari kejadian.. tak sempat nak ambik gambar banyak2.. Alhamdulillah tetamu sangat ramai, tak tersempat axa/ayah aszra/adik nak pegang kamera ambik gambar. Thanks to Diana yang sudi ambik gambar... siap buat entry kat blog dia. So gambar2 kat sini pun ada lah jugak diambik dari blog Diana.

Majlis bermula sekitar 3.00 petang. Menu hari tu semua dimasak sendiri oleh mak, axa, adik..kecuali satay yang diorder dan disponser oleh Pok Cu Aszra. Kami sewa satu khemah bagi memudahkan tetamu untuk makan. Ada yang kata ala2 majlis bertunang pulak... ehehheh. Last tetamu kami pukul 8 malam.. Raznita and family. Dan yang terakhir balik ialah TiTo dan Uncle Zam.. yang tunggu sampai bukak hadiah...

Ok la.. jom tengok gambar2 dan video ni..

Khemah depan rumah KAMI - masa ni dah ramai yang datang

Juadah yang disediakan - Mamacu la tukang jaga makanan

Kek Birthday Aszra bertemakan kan Disney Princess


Ni la Princess Aszra - Dah besar anak ibu.. pandai tiup lilin dan potong kek sendiri

Sibuk potong kek yang dikelilingi dengan cuppies made by Wan/Ibu/Mamacu

video
Ni video yang sempat dirakam masa majlis potong kek..

Simple Deco masih bertemakan Disney Princess


Princess yang keletihan sambik tunggu prince utk kiss - Yup, Aszra ada tanya axa..prince datang tak... x sure dia mention saper...ni banyak sangat tengok citer sleeping beauty la ni.

Ibu ngan Aunty Diana...

Hadiah yang sangat banyak...mcm hadiah wedding banyak nya - Pening nak simpan kat mana.

Mamacu tolong aszra bukak hadiah

Princess dengan hadiah2 nya...
Dikesempatan ni nak ucapkan terima kasih kepada semua tetamu yang hadir on the birthday party. Ada yang sesat2 sampai ke Bukit Tinggi...tapi sampai juga ke Setia Alam... Thanks a lot..
Special thanks untuk Mak, Ayah. Adik dan Cik Jad...yang bertungkus lumus merealisasikan impian Aszra untuk buat birthday party ala2 princess.. Aszra sangat happy...

7 comments:

anese said...

salam...aza...sorry kite tak leh nak join..nak sgt pergi..tapi nak buat mcm mana mmg full sgt. Sabtu kerja smpi petang..ahad kena sedia, attend class utk my son punya sesi terapi. Meriahnyyaaa...
actually hari tu i dah inform kat my dotter nak pi bezday party anak kawan umi..dia pun bkn main suka...sekali tak jadik..smpi hari ni dok claim!!!!

shuzana said...

salam axa..wah meriahnyer majlis aszra..hepi belated besday aszra..shu dok jauh..kalau x bleh datang kan..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

TQ sudi jemput kami .. gmbr kita ambk pun x byk ..leh ler amik .. kepenatan princess tue dibuatnya .. itu yg mention adam prince tu yer ..he..he..

ps : hr tue kita teringin nk mkn rendang & buah pulasan tau .. alih2 rezeki smp umh axa dpt .. hilang craving .. aminnnn ;-)

as a.k.a axa87 said...

anese.. tak apa la.. lain kali boleh datang lagi.. ada rezeki tahun depan kami buat party lagi.

Shu.. tu la, shu tu jauh sangat kalau tak leh la datang kan.

Diana.. tu cilok gambar kat blog diana la tu. OOhh bagus la dapat hilangkan mengidam orang mengandung ni.. memang rezeki la tuh.

gewd-gurL said...

woah,, comel gila dak kecik nie..
banyak la hadiah dia eak,,

maiyah said...

salam ziarah.. selamat ari jd to si comel

::It's Me:: said...

baby tight n legging comey n cute....murah2 jer...grab it noww.... salam perkenalan dari saya