Tuesday, June 12, 2007

Aszra's 1st Birthday Party

A'kum.. salam dipagi Selasa. Axa cuti semalam.. mak dan ayah tak berapa sihat. So rasa tak sedap pulak nak gi kerja. Lagipun penat. Pagi2 ni masuk je terus kena masuk meeting..

So Alhamdulillah, tercapai jugak hajat axa untuk buat birthday party aszra yang sederhana tapi meriah.. Majlis bermula sekitar pukul 4.30 petang, dihadiri oleh saudara mara dan kawan2 axa dan ayah aszra. So kat bawah ni ada beberapa gambar sepanjang majlis tuh..untuk dikongsi bersama.
Aszra the birthday girl - Gaun was sponsored by uncle afat

Decoration by Ibu and Ayah Aszra

Chocolate Cup Cake - Made by Ibu and Mamacu

Birthday Cake - Sponsored by Umi & Mama Aida

Aszra potong kek with Ibu and Ayah Aszra

Special Birthday wish and present from Mamacu

Aszra's first gold ring from Maklong Ija - Thanks

Uncle Afat @ Evildead nyanyi lagu favourite Aszra - Berdua Lebih Baik

So.. axa on behalf Aszra and Ayah Aszra nak ucap thanks to :

1. Mamacu @ Arita - Thanks and sayang mamacu coz susah payah buat kuih Kerca yang sangat sedap dan bagi hadiah yang dah lama aszra suka..
2. Atuk & Wan - Thanks for the rumah kecil Aszra (Sian atuk ngan wan, tengah tak sihat sekarang ni)
3. Tuk Wan & Tuk Ayah - Thanks for the Dadih & Set Pinggan Barbie
4. Umi - Thanks for the books (Aszra leh jadi doktor macam Umi)
5. Mama Aida - Thanks for the baju2 and kasut fresh from London
6. Uncle Afat - Thanks for the gaun utk Aszra (Gaun tuh from Flower Girl@Sogo)
7. Auntie Afzan - Thanks for the lovely chocolate cake
8. MakLong Ija - Thanks for the cincin emas (ala2 kena risik pulak aszra)
9. Makngah Ina - Thanks for the huge teddy bear (lagi besar dari Aszra)
10. Mak Lang Fizah - Thanks for teddy bear & topi comel tuh
11. Mak Long Jun - Thanks for the green small bag
12. Auntie Shida + Uncle Ipin- Thanks for the triangle blocks
13. Auntie Ida - Thanks for the cute little barney cushion
14. Auntie Midah - Thanks for the Pooh bag pack.
15. Auntie Erni - Thanks for the red baju
16. Tok & Wan Cu - Thanks for the pisang and the Baby Kiko baju
17. Uncle Dassler - Thanks for the duit...
18. Wan Uda - Thanks sangat2 sebab tolong Ibu dan Mamacu kat dapur. Love u very much.

and everybody yang datang... thanks alot coz memeriahkan Aszra's First Birtday Party.

Lastly.. video ni sempat dirakam oleh uncle afat masa majlis potong kek

5 comments:

milo said...

aszra --> comel
cupcakes --> cute

Leilanie said...

Happy Birthday to little Aszra.
You're such a cute lovely little girl.

P/s :
Axa.... sorry couldn't make it for Aszra's birthday bash as I was at the Philippines Embassy for its 109th Independence Day celebration.

auntie sato said...

Aszra sangat comey...
rugi terlepas nak selebret sama Aszra.. :)

kassimSelamat said...

heppi belated besday aszra...comelnya dia.

bANgsaL buROk said...

comeinya dia pakai gaun... moga aszra membesar dgn sihat...muahss kat pipi tomei dia!!! heheheh..