Friday, April 11, 2008

Jom Main Tennis

Salam
Sebenarnya dah 2 minggu axa mula bermain tennis kembali. Lama giler tinggal kan sukan ni. So.. bermula 2 minggu lepas dan insyaAllah akan dijadikan rutin.. axa, ayah aszra, sato dan zam akan bermain tennis setiap isnin dan khamis. Ok la tu 2 kali seminggu kan. Memang best dapat beridah macam ni. Alhamdulillah INTAN memang lengkap dengan facilities macam ni. Court Tennis je ada 6. Ada swimming pool.. squash court (axa dan ayah aszra pernah main jugak), gym.. sauna dan macam2 gelanggang lagi. Dari dulu lagi axa memang bercita-cita nak bersukan kembali tapi selama ni memang tak ada masa dan payah nak cari kemudahan. Sekarang, peluang yang ada depan mata.. apa lagi, ambil la kan. Ofis ayah aszra pun setakat 5 minit perjalanan dari ofis axa (jangan jeles).. so.. every Isnin dan Khamis.. axa akan ambik ayah aszra dan kami akan start bermain dalam pukul 6. Dalam 6.30, Zam yang bekerja di Jalan Ipoh akan sampai... Dalam kul 7.30 kami berhenti la... lepas tu leh mandi2 kat bilik persalinan dan sembahyang Marghrib di Surau INTAN.. best kan.







2 comments:

Nenos said...

See Please Here

sato said...

yey! ada gambarku di situ.. hehehe.. :P

yee..saya sekarang sangat addicted bermain tennis.. tetapi masih belum dapat memecahkan badi kekalahan beregu kapel..huk huk..