Tuesday, February 03, 2009

My Weekend Story

Salam hari Selasa. Seronok 3 hari cuti.. maklum la..kerja kat Wilayah..tapi duduk kat Selangor. Axa terbalik ngan adik.. dia duduk kat KL tapi kerja kat Selangor. Isnin next week pun cuti lagi.. thaipusam... Cuti 3 hari , Sabtu pagi2 dah start buat cupcakes yang ditempah oleh Ija.. untuk majlis bertunang cousin dia.. tema pink purple.. Pastu belah petang balik ke Seremban. Ahad.. sempat lagi gi Nilai 3 ngan Ibu Mertua ku.. rembat tikar dengan bekas utk magazine... kecil tapi mahal.... apa2 pun ayah aszra puas hati.. lupa lak nak ambik gambar. Tengah2 malam balik dah ke Setia Alam.. Pagi Isnin.. buat lagi cupcakes.. kali ni 60 biji untuk birthday anak sulung Kak Hasnita.. nak hantar kat sekolah katanya...

Ok la.. back to hari Jumaat lepas.. seperti biasa axa memang main liga boling kat Pin Junction Mutiara Damansara.. kebetulan axa, aszra dan ayah aszra sampai awal.. so, memang nak cari tempat utk memenuhkan perut sebelum bermain.. jalan punya jalan.. saja je sebut Bubba Gump..heheheh.. terus ayah aszra setuju. tak plan nak makan berat2 sebab takut terlalu kenyang.. tak leh main la pulak... so tengok je la gambar2 kat bawah tu.

Bubba Gump, Shimp & Co... memang ikut konsep citer Forest Gump
Suka dapat makan shimp.. memang kegemaran dia

Air KAMI.. Manggo dan Strawbery Yogurt (axa lupa nama air ni...)

Cajun Shrimp
Shirmp sautéed in hot and spicy Cajun butter sauce with garlic bread

Bourbon Mahi Mahi Charbroiled
Cajun mahi mahi with bourbon sauce and shrimp served over mashed potatoes

Ni nak lawan.. muncung saper paling panjang...nampaknya Aszra menang kot

Ni cuppies hantaran yang diorder oleh Ija

Ni untuk Kak Hasnita.. so far, paling banyak kali order

6 comments:

anese said...

axa...sedapla nampakk....eh kat mana ni?

zOe said...
This comment has been removed by the author.
zOe said...

sedap eks..next time im at d curve will try lah ..tapi aku tgk tak la light maner menu mu tu weii :P ..hehe nway next time dropby marche ..kat d curve gak ..rosti dier sedap..tu boleh consider lite2 :)

as a.k.a axa87 said...

anese.. thanks

ooo yer ke.. hehehe biasa la ruby... kite dah consider makan cam gitu as light jerr heheheh... u knew me bebeh...heheheh bila lagik mau turun sini? hari tu tak dapat jumpa pun...

hilmi said...

wah...bestnya g restoran ni!!aku memang minat bagai nk rak citer forrest gump ni..best, memg best giler. semua orang patut tengok....citer tuh memang penuh dramatis, kelaka, sedey but very inspiring!! teringin sesangat nk g bubba gump&co.tp aku student lagi...tggu duit scolar masuk sem depan aku g...hahahah

~BlueApple~ said...

so cute cup cake,
u r d one yang buat ?
if wanna to tempah how ya ?

.. just drop by,
actually me at office ... nothing much to do, just random read and search and meet ur blog, nice n3 and catchy.. ha ah ah

so salam from Mr apple ya :)